Szülőköszöntő ajándék

Az esküvői szertartás részeként szokás, hogy az ifjú pár az addigi gondoskodásért, hálája jeléül megajándékozza az örömszülőket. Az ajándék általában virágcsokor, márkás ital vagy valami kedves apróság.

Akadnak párok, akik a szertartás előtt vagy után adják át az ajándékokat és a hagyományoktól eltérve valami különlegessel lepik meg a szüleiket. Ajándékba lehet élményt is adni.

Tudást vagy élményt ajándékba

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az élmény ajándékok. Sokan örömmel választanának egy érdekes tanfolyamot, de sajnálnak érte pénzt kiadni. Így például az örömanya kipróbálhatja végre a selyemfestést amire régóta vágyott vagy elkezdheti gyakorolni a jógát.

Az örömapa pedig már régóta beszél róla, hogy a barátaival elmegy egy focimeccsre Olaszországba és most végre megvalósulhat az álma. A fontos, hogy valami olyan boldogító dolgot kapjanak amire már régóta vágytak.

Vannak, akik a kellemes környezetben való kikapcsolódást preferálják. Őket meg lehet lepni egy wellness csomaggal. Egy pihentető, lazító masszázs örömet szerezhet bármelyik örömanyának. A fárasztó készülődés után jól jön a feltöltődés. Ha az örömszülők szimpatikusak egymásnak akár négyen is mehetnek.

Kulturális élmény ajándék

Sok szülő nagyon hálás, ha színház vagy koncert élménnyel lehet gazdagabb. A kiállítások is sokak számára lehetnek vonzóak, a humor elkötelezettjeinek egy stand up comedy előadásra szóló jeggyel is vidám perceket, órákat szerezhetünk. Az otthonülést kedvelő szülőknek magazin előfizetést vagy könyvet is ajándékozhattok.

Mit kapjanak az aktív szülők?

Vannak örökmozgó szülők, akiket egy közös bowlingozás vagy fallabdázás hoz lázba. A táncoslábúak kaphatnak tánctanfolyam bérletet. A gyalogtúrákat kedvelőkkel közös túrázást is tervezhettek a hegyekbe. Lényeges, hogy mindenki olyan ajándékot kapjon, amelynek valóban örül.

Az aktív sportos szülőket kalandpark belépővel boldogíthatjuk, a sebesség szerelmesei pedig örömüket fogják lelni a gokartozásban. A sétarepülés is kiváló ajándék lehet.

A biztonsági játékosoknak virtuális élményekkel is örömet szerezhettek, különféle szimulátorokkal, például repülőgép vezetés vagy autóversenyzés.

Hála levél

Csodás személyes ajándék lehet egy hála levél, amelyben összefoglalhatod mi mindenért lehetsz hálás a szüleidnek. Ez pénzbeli értéket nem képvisel ugyan, de annál nagyobb sikert fog aratni. Az ajándékok lehetnek egyenként személyre szólók, de közös is lehet, amelyre együtt mennek az anyák és az apák.

Bármit is kapjanak biztosan örülni fognak, ti pedig adjátok nekik szívből.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!