Sok mindenről írtam Nektek a blogbejegyzéseimben de arról, hogyan élem meg, a szertartásvezető hivatásom, még nem. Szeretném Veletek megosztani az érzéseimet és gondolataimat.

Amikor elkezdtem ezzel a csodálatos hivatással foglalkozni még csak sejtettem, hogy mennyi öröm, csodálatos pillanat és szépség rejlik benne. Azóta több év telt el …….és már tudom, hogy felejthetetlen pillanatokat élek át a párjaimmal, akik engem választanak.                                                     
Igen, engem választanak és bizalmat szavaznak nekem, hogy életük egyik legszebb napján Velem készüljenek az esküvői ceremóniájukra. Ez az érzés számomra leírhatatlan.                                             
Amikor elindul együtt a közös készülődés, találkozunk, hosszan beszélgetünk, beavatnak életük kis titkaiba, a történetükbe. Nagyon szeretem, hogy minden alkalommal más és más jellemű, érdekes kedves párral találkozom. Egy valami viszont mindig közös, hogy boldogok és életük egyik legszebb napjára készülnek.

Mindegyik esemény másért szép

Van, aki arra készül, hogy élete szerelmével kösse össze az életét. Vannak, akik már összeházasodtak és egy különleges ceremónián szeretnék a korábban elhangzott Igen-ket újra elmondani házastársuknak. Vannak, akik olyan szerencsések, hogy életük párjával ünnepelhetik az eszüstlakodalmukat és bizony vannak olyanok is, akik ünnepelni szeretnék az aranylakodalmukat.  Szerencsére volt alkalmam ilyen szép ceremóniákat tartani.                                                              
Fantasztikus , hogy mindegyik esemény másért szép. Amikor a párok először mondják ki a boldogító Igen-t szerelmesen, boldogan. 

Újra kimondani az igeneket

Amikor ezüstlakodalom alkalmából, egy érett, sok mindent együtt megélt Pár újra kimondja az Igen-ket. Azt gondolom, hogy számukra és számomra is nagy jelentőséggel bír. Hiszen amikor két ember 25 év házasságban megélt éveket szeretne megünnepelni, az bizony azt jelenti, hogy komoly és mély érzelmek vannak. Arról nem is beszélve, hogy mennyi minden történik ennyi idő alatt. Gyerekek születnek, akik jelen lehetnek ezen a szép ünnepen. Én nagyon szeretem ezeket a ceremóniákat, mert sok szép, maradandó pillanatot lehet varázsolni.

és igen az aranylakodalmak…….Nagyon megható, nagyon kedves, szívemet melengető esemény, amikor ott állnak előttem és látni a szemükben az életüket. Az az izgalom, ahogyan újra átélik a ceremónia pillanatait, hiszen 50 éve  volt, amikor összeházasodtak. Mindig nagy boldogsággal gondolok rájuk.

Mindezeket összegezve nagyon hálás vagyok a sorsomnak, hogy ezt a csodálatos hivatást kaptam és nagyon hálás vagyok a párjaimnak akik engem választottak és ezután választani fognak.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!