A 2.részben az eseményhez és hozzátok illő zenékről beszéltem.

Ebben a részben tovább gondoljuk a szertartás részleteit. Amikor elkezdődik a szertartás és elérkezik a pillanat, hogy kimondjátok az Igen-ket, azt aláírással pecsételitek meg. Ehhez szükséges az okirat, melyet tanúitokkal együtt aláírtok. Sok szép okiratmintám van, melyet grafikussal tudok elkészítettni a nagy napra. Amikor személyesen találkozunk viszem magammal és tudtok választani.

Választhattok egy szép verset

Szeretitek a verseket? Van esetleg kedvenc idézetetek vagy versetek? A ceremónián bizony egy szép vers vagy idézet emeli az esemény hangulatát. A gyűrűhúzó ceremónia előtt verset szoktam mondani, ha van kedvenc versetek vagy idézetetek, akkor azt. Az sem gond, ha nincs, mert én nagy örömmel ajánlok Nektek.

Gyűrűhúzás

Az esküvői ceremónia legszebb pillanatai közé tartozik, a gyűrűhúzás. A gyűrűket, különböző módon szokták elhelyezni a ceremónia asztalra. Gyűrűpárnán vagy valamilyen szép dobozkában vagy kagylóhéjon akár……..  Lényeg az, hogy a Nektek legjobban tetsző lehetőséget válasszátok. Amennyiben gyűrűpárnán szeretnétek elhelyezni a gyűrűket nem érdemes megvenni.

A jó szertartásvezető tud vinni magával és tudtok választani olyat, ami illik az esküvőtökhöz.

Kövessetek, mert sok szép dologról fogok még mesélni.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!