Rólam

Kruczli Rita képe

Kruczli Rita
okleveles szertartásvezető,
a Ti szertartásvezetőtök

Kedves Jegyespár!

 

Kruczli Rita vagyok, okleveles szertartásvezető, a Ti szertartásvezetőtök! Szeretnék egy kicsit bemutatkozni, hogy jobban megismerjetek.
2011 óta az esküvők világában élek és folyamatosan képzem magam.

Nagyon szeretem a boldog embereket és minden vágyam, hogy egy kicsit én is részese lehessek a boldogságotoknak. Jó pár évnek kellett eltelnie mire a lehetőségek megteremtették, hogy 2016-ban elvégezhettem a szertartásvezető tanfolyamot. A tanfolyam elvégzésével vált számomra egyértelművé, hogy megtaláltam a hivatásomat.

Én abban az esetben tudom felajánlani szolgáltatásaimat, ha Ti is úgy érzitek, hogy egy nem mindennapi, közhelyektől és sablonoktól mentes, különleges polgári szertartás keretében szeretnétek megélni életetek legboldogabb pillanatait. Sokszor voltam tanúja, hogy futószalagon végzik a szertartásokat. Mindezt a háttérből figyelve megfogadtam, hogy én ezt, szívből, szeretettel, fogom csinálni. Többet kínálok, mint egy szertartásvezetés! Feledhetetlen és varázslatos 30 percet ígérek nektek, ha beengedtek a történetetekbe. Amennyiben bizalmat szavaztok nekem, teljesen személyre szabom számotokra az esküvői ceremónia minden pillanatát. Így érjük el, hogy nem lehet konkrétan megfogalmazni az okát, mitől lesz ilyen teljes a harmónia. Nem is lényeges, a fontos az, hogy Ti éljétek meg a pillanatot!

Tegyük együtt álomszéppé a nagy napot!

Írjatok nekem az email címemre, hívjatok vagy keressetek a Facebook-on, vagy kövessetek az Instagram-on!

Köszönöm a bizalmat!

Kruczli Rita

Álomszép Szertartás

Kedves Jegyespár!

 

Szeretnék egy kicsit bemutatkozni, hogy jobban megismerjetek.

7 évvel ezelőtt nagyot fordult az életem, mert megtaláltam azt a csodálatos szakmát, mely a legnagyobb örömet okozza nekem. 2011 óta az esküvők világában élek és folyamatosan képzem magam. A legszebb napotok megszervezésétől, egészen a legapróbb részletek kitalálásáig, szenvedéllyel vetem be magam. Nagyon szeretem a boldog embereket és minden vágyam, hogy egy kicsit én is részese lehessek a boldogságotoknak. Jó pár évnek kellett eltelnie mire a lehetőségek megteremtették, hogy 2016-ban elvégezhettem a szertartásvezető tanfolyamot. A tanfolyam elvégzésével vált számomra egyértelművé, hogy megtaláltam a hivatásomat.

Miért vagyok szertartásvezető?

Csodálatos érzés számomra, amikor én adhatom össze azt a két embert, akik szeretik egymást és elindulnak együtt a közös útjukon. Kezdve attól a pillanattól, hogy személyesen találkozunk, beszélgetünk, hogy egy kicsit megismerjük egymást. Egy ilyen alkalommal tudjátok elmondani, hogy mit szeretnétek tőlem hallani és derül ki számotokra, hogy én vagyok-e az a személy, aki álomszéppé, egyedivé és emlékezetessé teszi a ceremóniátokat. A találkozás után, a szöveget együtt fogalmazva állítom össze a szertartásotok szövegét, melyet elküldök vagy átadok Nektek. Ezt követően a nagy nap előtt is még találkozunk, hogy az esküvőtök helyszínén egy picit beleéljük magunkat együtt a ceremónia szépségébe és beszéljünk a szertartás részleteiről. Külön öröm számomra, amikor egy szülő odajön hozzám a ceremónia után és azt mondja „köszönöm, nagyon szép volt”. Amikor a násznép nő tagjai megkérdezik tőlem, hogy nem sírták el vagy nevették el a sminkjüket, mert annyira jó volt! Ezekért a pillanatokért érdemes ezt a szép hívatást űzni. Szívvel-lélekkel vállalom a ceremóniátok levezetését!

Tegyük együtt álomszéppé a nagy napot!

Írjatok nekem az email címemre, hívjatok vagy keressetek a Facebook-on, vagy kövessetek az Instagram-on!

Köszönöm a bizalmat!

Kruczli Rita

Álomszép Szertartás

Pin It on Pinterest

Share This