A nyitótánc az esküvő meghatározó és varázslatosan szép eleme. Ezek a tánclépések a közös életetek első lépései. A betanult és sokat gyakorolt koreográfia amellett különleges effekteket is használhattok a közös táncotok még szebbé tételéhez. A nyitótáncotok annál látványosabb lesz minél inkább rátok van szabva a koreográfia. A násznép csodálattal adózik majd a produkciótoknak és elhalmoz majd gratulációkkal.

Az esküvő egyik fénypontja

A szertartás után talán ez lehet az esküvő következő fénypontja. A nyitótánchoz látványelemként használhattok szárazjeget, amely meseszerű hatást kelt és garantáltan ámulatba ejti a násznépet és lenyűgözi a vendégsereget. Egy kicsit olyan hatást kelt mintha a felhők felett táncolnátok.

A varázslatot -79 °C-ra hűtött szárazjég biztosítja, amelynek segítségével alacsonyan fekvő ködfelhő keletkezik. Egyszerű fizikai folyamat, amelyet zömmel a vőlegények választanak, így a lábaikat tánc közben jótékony homály fedi és senki sem veszi észre a bizonytalanságokat vagy a bakikat. A menyasszonyok is támogatják az ötletet, bár ők inkább a mesebeli hatás miatt.

Szárazjég és tűzijáték

A szárazjég nem az egyetlen a vendégeket ámulatba ejtő látványeleme az esküvői nyitótáncnak. A beltéri biztonságos tűzijátékkal is lenyűgözhetitek a násznépet. Tovább fokozható a hatás, ha egy gyönyörű emelés közben indul el a tűzijáték. A szemek és s szájak tágra nyílnak majd és megalapozzátok vele a buli hangulatát.

Mivel ez nem pirotechnikai elem, sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos tűzijáték, kedvezőbb áron, mint a hagyományos szikraszökőkutak. Telepítése és bontása rövid időt vesz igénybe. Gombnyomásra könnyedén működik és környezetbarát.

A szárazjég és az esküvői tűzijáték külön-külön és együtt is emeli az ünnep fényét.
Számos szolgáltatónál elérhetőek ezek a kiegészítő szolgáltatások és a szertartásvezetőtök vagy az esküvőszervezőtök is bizonyára tud erről bővebb információval szolgálni.

Ezeket a remek látványelemeket használva akkor is lenyűgöző lehet az esküvői nyitótáncotok, ha nem a legerősebb pontotok a tánc. Egy jó tánctanár a kevésbé jó ritmusérzékkel rendelkező párokkal is csodás munkát tud végezni. Segít a hozzátok illő zene kiválasztásában és teljesen egyedi rátok szabott koreográfiával kápráztathatjátok el a vendégsereget.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!